-
1
Endogenous enzymes of triticale used as natural sweeteners of wheat‐triticale cookies
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Development of Biodegradable Films Produced from Residues of Nixtamalization of Popcorn
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Processing, Quality and Elemental Safety of Fish
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
12
A Review on Food Safety: The Case of Citrobacter sp., Fish and Fish Products
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
13
Plesiomonas: A Review on Food Safety, Fish-Borne Diseases, and Tilapia
Veröffentlicht in TheScientificWorld
VolltextArtikel -
14
-
15
Microbiological Analysis of the Air in a Popular Fish Processing and Marketing Area
Veröffentlicht in Applied Biosciences
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20