-
1
A simple in vitro method for measuring protein digestibility
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
2
The effect of feeding antibiotics on growth and body composition of carp ( Cyprinus carpio)
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
3
Evaluation of a yeast, a bacterium and an alga as a protein source for rainbow trout
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
4
-
5
Effects of dietary carbohydrate and fibre on the tilapia Oreochromis niloticus (Linn.)
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
6
-
7
Evaluation of some plant proteins in complete diets for the tilapia Sarotherodon mossambicus
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
8
Adaptation of carp (Cyprinus carpio) larvae to artificial diets
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Optimisation of Artemia feeding rate for carp larvae ( Cyprinus carpio L.)
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel