-
1
Effects of chronic peanut consumption on energy balance and hedonics
Veröffentlicht in International Journal of Obesity
VolltextArtikel -
2
-
3
Liquid versus solid carbohydrate: effects on food intake and body weight
Veröffentlicht in International Journal of Obesity
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
The taste for salt in humans
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
9
Fat preference and adherence to a reduced-fat diet
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
10
-
11
Effects of (−)-hydroxycitric acid on appetitive variables
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
12
The taste of fat elevates postprandial triacylglycerol
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
13
-
14
Effects of food attributes on hunger and food intake
Veröffentlicht in International Journal of Obesity
VolltextArtikel -
15
Beverage viscosity is inversely related to postprandial hunger in humans
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
16
Effects of food unit size and energy density on intake in humans
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
17
-
18
Effects of peanut oil consumption on appetite and food choice
Veröffentlicht in International Journal of Obesity
VolltextArtikel -
19
Nutritional implications of the cephalic-phase salivary response
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
20
Influences on acceptance of bitter foods and beverages
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel