-
1
-
2
Quality and storage-stability of high-pressure preserved green beans
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Behaviour of metamitron and hydroxy-chlorothalonil in low-humic sandy soils
Veröffentlicht in Pesticide Science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Effects of high isostatic pressure on mushrooms
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
High-pressure processing for preservation of blood products
Veröffentlicht in High pressure research
VolltextArtikel -
15
Origins of the poor filtration characteristics of wheat starch hydrolysates
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
Filtration characteristics of maize and wheat starch hydrolysates
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
High-pressure processing for preservation of blood productst
Veröffentlicht in High pressure research
VolltextArtikel -
20