-
1
Energetic Valorisation of Olive Biomass: Olive-Tree Pruning, Olive Stones and Pomaces
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Special Issue on “Biodiesel Production Processes and Technology”
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Esterification of Free Fatty Acids with Glycerol within the Biodiesel Production Framework
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Determination of the Acidity of Waste Cooking Oils by Near Infrared Spectroscopy
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
13
Biodiesel and Other Value-Added Products from Bio-Oil Obtained from Agrifood Waste
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
14
-
15
Biodiesel production from olive-pomace oil of steam-treated alperujo
Veröffentlicht in Biomass & bioenergy
VolltextArtikel -
16
-
17
Special Issue “Production of Biofuels and Numerical Modelling of Chemical Combustion Systems”
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
18
Identification of Copper in Stems and Roots of Jatropha curcas L. by Hyperspectral Imaging
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
19
-
20
Determination of pectin content in orange peels by near infrared hyperspectral imaging
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel