-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Extractable and Non-Extractable Antioxidants
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
11
Carotenoid profiling of five microalgae species from large-scale production
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
The Therapeutic Potential of Apigenin
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
15
Bio-Based Compounds from Grape Seeds: A Biorefinery Approach
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
16
Bioactive Peptides in Milk: From Encrypted Sequences to Nutraceutical Aspects
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
Food Composition and Dedicated Databases: Key Tools for Human Health and Public Nutrition
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
19
-
20
Advances in Research on Food Bioactive Molecules and Health
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel