-
1
Dietary Animal and Plant Protein and Human Bone Health: A Whole Foods Approach
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
2
Dairy Food Consumption, Blood Pressure and Stroke
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
Ascorbate Increases Human Oxaluria and Kidney Stone Risk
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
4
Excess dietary protein can adversely affect bone
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Oxalate and Phytate of Soy Foods
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Is caffeine a risk factor for bone loss in the elderly?
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
Does excess dietary protein adversely affect bone? Symposium overview
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Dietary salt, urinary calcium, and kidney stone risk
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Contribution of Dietary Oxalate to Urinary Oxalate in Health and Disease
Veröffentlicht in Topics in clinical nutrition
VolltextArtikel