-
1
Dietary Animal and Plant Protein and Human Bone Health: A Whole Foods Approach
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
2
Dairy Food Consumption, Blood Pressure and Stroke
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
Ascorbate Increases Human Oxaluria and Kidney Stone Risk
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
5
Excess dietary protein can adversely affect bone
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
Oxalate and Phytate of Soy Foods
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Dietary salt, urinary calcium, and bone loss
Veröffentlicht in Journal of bone and mineral research
VolltextArtikel -
10
-
11
Is caffeine a risk factor for bone loss in the elderly?
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
Does excess dietary protein adversely affect bone? Symposium overview
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Caffeine, urinary calcium, calcium metabolism and bone
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
17
Dietary salt, urinary calcium, and kidney stone risk
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
18
Breeding structure of a Yucca filamentosa (Agavaceae) population
Veröffentlicht in Evolution
VolltextArtikel -
19
Genetic diversity and population structure of Yucca filamentosa (Agavaceae)
Veröffentlicht in American journal of botany
VolltextArtikel -
20
Genetic consequences of specialization: yucca moth behavior and self-pollination in yuccas
Veröffentlicht in Oecologia
VolltextArtikel