-
1
-
2
-
3
-
4
QUALITY IN BAKED SWEETPOTATOES AFFECTED BY VARIETIES AND POST-HARVEST TREATMENTS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
THE EFFECT OF HEAT UPON CARBOHYDRATE CONVERSIONS IN SWEETPOTATOESa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
THE EFFECT OF HEAT UPON CARBOHYDRATE CONVERSIONS IN SWEETPOTATOES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
QUALITY IN BAKED SWEETPOTATOES AFFECTED BY VARIETIES AND POST‐HARVEST TREATMENTSa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
DISTRIBUTION OF MINERALS AND VITAMINS IN DIFFERENT PARTS OF LEAFY VEGETABLES 1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
DISTRIBUTION OF MINERALS AND VITAMINS IN DIFFERENT PARTS OF LEAFY VEGETABLES1
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
DISTRIBUTION OF MINERALS AND VITAMINS IN DIFFERENT PARTS OF LEAFY VEGETABLES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Nutritive Qualities of Azotobacter vinelandii1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
12
The Effects of Dietary Nitrate on Rabbits and Rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
13
-
14
Nutritive qualities of Azotobacter vinelandii
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel