-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Encapsulation of natural antioxidants extracted from Ilex paraguariensis
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Barrier, mechanical and optical properties of plasticized yam starch films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
10
Microstructural characterization of yam starch films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
Mechanical and thermal properties of yam starch films
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
12
Characterization of composite hydrocolloid films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
13
-
14
Chemical and Functional Characterization of Products Obtained from Yam Tubers
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Ice VI freezing of meat: supercooling and ultrastructural studies
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
19
Microstructural Characterization of Plasticized Starch-Based Films
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
20