-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Barrier, mechanical and optical properties of plasticized yam starch films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Mechanical and thermal properties of yam starch films
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
10
Characterization of composite hydrocolloid films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
Viscoelastic properties of frozen starch-triglycerides systems
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Ice Crystal Size Modifications during Frozen Beef Storage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
Modelling of Rheological Behaviour in Starch–Lipid Systems
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
17
Encapsulation of natural antioxidants extracted from Ilex paraguariensis
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Ice VI freezing of meat: supercooling and ultrastructural studies
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel