-
1
Zinc and Iron Bioavailability of Genetically Modified Soybeans in Rats
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Ground roasted peanuts leads to a lower post-prandial glycemic response than raw peanuts Maní tostado y molido conduce a una menor respuesta glicémica postprandial comparado con ma...
Veröffentlicht in Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral
VolltextArtikel -
6
-
7
Radial Spin Texture of the Weyl Fermions in Chiral Tellurium
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Two-Dimensional Conical Dispersion in ZrTe5 Evidenced by Optical Spectroscopy
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
20