-
1
The Role of Microbial Aspartic Protease Enzyme in Food and Beverage Industries
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
2
Effects of Blanching and Drying Condition on the Quality of Small Shrimp (Acetes)
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
3
Functional Dehydrated Foods for Health Preservation
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Consumers’ Knowledge of Food Adulteration and Commonly Used Methods of Detection
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
8
-
9
Quality Assessment of Five Different Brands of Chyawanprash Marketed in Nepal
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
10
Production of Attieke by the Technique of Drying of Cassava Ferment
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Noninvasive vagus nerve stimulation as acute therapy for migraine: The randomized PRESTO study
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
16
-
17
Thromboprophylaxis after Knee Arthroscopy and Lower-Leg Casting
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20