-
1
-
2
Effects of ultrasound treatments on wine microorganisms
Veröffentlicht in Ultrasonics sonochemistry
VolltextArtikel -
3
Yeast Identification During Fermentation of Turkish Gemlik Olives
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
β-Glucosidase activity in wine yeasts: Application in enology
Veröffentlicht in Enzyme and microbial technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Probiotic capability in yeasts: Set-up of a screening method
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
NIVELES DE AFLATOXINAS EN ALIMENTOS BALANCEADOS PARA GALLINAS PONEDORAS Y POLLOS DE ENGORDE, DISTRIBUIDOS EN GRANJAS AVÍCOLAS DE VENEZUELA (ESTADOS: ARAGUA, CARABOBO, LARA Y ZULIA)...
Veröffentlicht in Revista científica (Universidad del Zulia. Facultad de Ciencias Veterinarias. División de Investigación)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Yeast biodiversity from oleic ecosystems: Study of their biotechnological properties
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Working with our smoker patients in primary care. Analysis of cost-effectiveness
Veröffentlicht in Atención primaria
VolltextArtikel