-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Flavonoid intakes in the Baltimore Longitudinal Study of Aging
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Whole grain intake: The Baltimore Longitudinal Study of Aging
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
10
-
11
Consumption of Cheese and Nutrient Intake of the U.S. Population
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
12
Intake of α-tocopherol is limited among US adults
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
13
Intake of lutein and zeaxanthin differs with age, gender and ethnicity
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
14
-
15
Intake of [alpha]-Tocopherol Is Limited among US Adults
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18