-
1
-
2
Inhibition of the Evolution of Ethylene and the Ripening of Fruit by Ethylene Oxide
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Activation of the Latent Tyrosinase of Broad Bean
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Synthesis of L-ascorbic acid in plants and animals
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
13
Biosynthesis of ethylene. Enzymes involved in its formation from methional
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
14
Biological synthesis of ascorbic acid: L-galactono-gamma-lactone dehydrogenase
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
15
-
16
Stimulation of Ethylene Production in Apple Tissue Slices by Methionine
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
17
EFFECT OF PROCESSING ON THE VITAMIN CONTENT OF FOODS
Veröffentlicht in British medical bulletin
VolltextArtikel -
18
Separation of Substances Related to Ascorbic Acid
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
-
20