-
1
Beef Cattle Markets and COVID‐19
Veröffentlicht in Applied economic perspectives and policy
VolltextArtikel -
2
-
3
Price ranges from fed cattle negotiated cash sales
Veröffentlicht in Applied economic perspectives and policy
VolltextArtikel -
4
-
5
Estimating COVID‐19 Impacts on the Broiler Industry
Veröffentlicht in Applied economic perspectives and policy
VolltextArtikel -
6
-
7
Technology and evolving supply chains in the beef and pork industries
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
8
Beef and pork processing plant labor costs
Veröffentlicht in Agribusiness (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Potential beef cattle topics in the 2023 farm bill
Veröffentlicht in Applied economic perspectives and policy
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Beef cattle feeding costs as impacted by hay yield and quality
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
15
Invited Review: Lessons from the COVID-19 pandemic for food supply chains
Veröffentlicht in Applied Animal Science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Early‐season grazing of native grasses offers potential profitable benefit
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
19
-
20