-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
6
-
7
Enrichment of table eggs with functional ingredients
Veröffentlicht in Journal of Central European agriculture
VolltextArtikel -
8
Importance of sensory evaluation in assessment of egg quality
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
9
Enrichment of table eggs with lutein
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
KVALITETA KONZUMNIH JAJA NA HRVATSKOME TRŽIŠTU
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
15
-
16
QUALITY OF TABLE EGGS ON THE CROATIAN MARKET
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
17
ENRICHMENT OF POULTRY PRODUCTS WITH FUNCTIONAL INGREDIENTS
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
18
-
19
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
20