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Comparisons of beta-glucan content of barley and oat
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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7
Registration of ‘ND Riveland’ Durum Wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
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8
Registration of ‘Joppa’ Durum Wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
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9
Soluble and insoluble dietary fiber content and composition in oat
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Registration of ‘Carpio’ Durum Wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
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Effects of Break‐Roll Differential on Semolina and Spaghetti Quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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16
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17
Physical and Cooking Quality of Spaghetti Made from Whole Wheat Durum
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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18
Registration of 'Divide' Durum Wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
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19
Extrusion properties and cooking quality of spaghetti containing buckwheat bran flour
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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20
Registration of 'Alkabo' Durum Wheat
Veröffentlicht in Journal of plant registrations
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