-
1
Volatile compounds in meat and meat products
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
2
-
3
Key Aroma Compounds in Smoked Cooked Loin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Identification of Odor Active Compounds in Physalis peruviana L
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
6
Key Aroma Compounds in Roasted White Kołuda Goose
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Key Odorants of Lazur, a Polish Mold-Ripened Cheese
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
Identification of aroma compounds in raw and cooked broccoli
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
On the function of saṁhitā in the Saṁhitā Upaniṣad
Veröffentlicht in Journal of Indian philosophy
VolltextArtikel -
16
PSF modelling for very wide-field CCD astronomy
Veröffentlicht in Astronomy and astrophysics (Berlin)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20