-
1
Pea starch, a starch of high amylose content
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
2
Micromanipulative Studies on Gelatinized Starch Granules
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
3
-
4
Control of "Streaming" from Fresh Sections of Wheat Kernels
Veröffentlicht in Biotechnic & histochemistry
VolltextArtikel -
5
The Structure of a New Starch of High Amylose Content2
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Glutinous Corn and Sorghum Starches
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Preparing Serial Sections of Mature Corn and Wheat Kernels
Veröffentlicht in Biotechnic & histochemistry
VolltextArtikel -
11
New Varieties of Sorghum Grain Suitable for Starch Production
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
12
Some Effects of Artificial Drying of Corn Grain
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Studies on Soybean Carbohydrates
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry. Analytical edition
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20