-
1
Estrogenic Flavonoids from Artemisia vulgaris L
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
Phenolic antioxidants from Casimiroa edulis leaves
Veröffentlicht in Pharmaceutical biology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
A flavonol triglycoside from Chenopodium murale
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
7
Nonprotein amino acids from Cycas revoluta
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
8
Gallotannins and flavonoids from Haematoxylon campechianum
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Flavonol glycosides from Cephalocereus senilis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
Phenolics and flavonoids from Haematoxylon campechianum
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
13
-
14
Nonprotein amino acids from seeds of Cycas circinalis and Phaseolus vulgaris
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
15
-
16
An unusual cycloartane triterpenoid from Cimicifuga foetida
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
17
Antiinflammatory and ulcerogenic activities of Salvia triloba extracts
Veröffentlicht in Fitoterapia
VolltextArtikel -
18
-
19
Eudesmane derivatives from Iva frutescens
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
20
Phytoalexin aurone induced in Cephalocereus senilis liquid suspension culture
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel