-
1
The gluten content in oat products available on the Czech market
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Utilisation of Non-Traditional Forms of Cereals in Bakery Production
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
The Nutritional Evaluation of Underutilized Cereals and Buckwheat
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
9
-
10
The Reshaping of the Czechoslovak Economy
Veröffentlicht in Economic and industrial democracy
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Hepatocellular carcinoma in an infant with tyrosinemia type 1
Veröffentlicht in Československá pediatrie
VolltextArtikel -
15
Targeting Human Thrombus by Liposomes Modified with Anti-Fibrin Protein Binders
Veröffentlicht in Pharmaceutics
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Effect of hydrogen doping in UTX compounds
Veröffentlicht in Journal of applied physics
VolltextArtikel -
19
Hydrogen as a probe into 5f-magnetism
Veröffentlicht in International journal of materials research
VolltextArtikel -
20