-
1
-
2
The thermodynamic and ground state properties of the TIP4P water octamer
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Cysteine sulfoxide derivatives in Petiveria alliacea
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
-
7
The lachrymatory principle of Petiveria alliacea
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
8
Protein conformer selection by ligand binding observed with crystallography
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Allium discoloration: the nature of onion pinking and garlic greening
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
14
-
15
The thermodynamic and ground state properties of the TIP4Pwater octamer
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
γ-Glutamyl dipeptides in Petiveria alliacea
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel