-
1
Openness and How to Stay 'Open'
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
2
Food technology and biotechnology
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Dr. Sc. Vladimir Mrša, professor emeritus (1 June 1957 – 15 June 2024)
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
7
-
8
Surface Display—An Alternative to Classic Enzyme Immobilization
Veröffentlicht in Catalysts
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Should we open the reviewing process
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
12
Open Science in Closed Societies
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Proteins involved in building, maintaining and remodeling of yeast cell walls
Veröffentlicht in Current genetics
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20