-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
ESTIMATION OF QUINOLONES, CEFTIOFUR, AND THIAMPHENICOL RESIDUES LEVELS IN HONEY
Veröffentlicht in Farmacia (București)
VolltextArtikel -
11
-
12
Biochemistry Significance of the “New Cholesterol”
Veröffentlicht in Lucrări științifice zootehnie şi biotehnologii
VolltextArtikel -
13
IMMUNOCHEMICAL ASSAY OF CHLORAMPHENICOL IN HONEY
Veröffentlicht in Farmacia (București)
VolltextArtikel -
14
Soil Chemical Pollution and Aggressive Pathologies
Veröffentlicht in Revista de chimie (Bucuresti)
VolltextArtikel -
15
-
16
Egg Yolk Immunoglobulins Used as Additives in Meat Quality
Veröffentlicht in Lucrări științifice zootehnie şi biotehnologii
VolltextArtikel -
17
Antiviral Protection and Therapy of Natural Products
Veröffentlicht in Lucrări științifice zootehnie şi biotehnologii
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20