-
1
-
2
-
3
Clinical characteristics and salivary biomarkers of burning mouth syndrome
Veröffentlicht in Oral diseases
VolltextArtikel -
4
-
5
Effects of preservatives on the activities of salivary enzymes
Veröffentlicht in Archives of oral biology
VolltextArtikel -
6
Polymorphisms of interleukin-1β and MUC7 genes in burning mouth syndrome
Veröffentlicht in Clinical oral investigations
VolltextArtikel -
7
-
8
Candidacidal activities of the glucose oxidase-mediated lactoperoxidase system
Veröffentlicht in Archives of oral biology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Physical and biological properties of yam as a saliva substitute
Veröffentlicht in Archives of oral biology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
제주지방에 있어서 온주밀감 과즙의 당도 및 산 함량에 미치는 기상요인의 영향
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
19
-
20