-
1
-
2
Gloss Evaluation of Curved-surface Fruits and Vegetables
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Biomechanical characteristics of tomato fruit peels
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
7
Assessing plum fruit quality attributes with an ultrasonic method
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
Determination of avocado and mango fruit properties by ultrasonic technique
Veröffentlicht in Ultrasonics
VolltextArtikel -
9
-
10
3-D Model of sound pressure field in a meridinal section plane of fruit
Veröffentlicht in Ultrasonics
VolltextArtikel -
11
Spectroscopic differentiation and quantification of microorganisms in apple juice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Nondestructive ultrasonic determination of avocado softening process
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20