-
1
-
2
An economic evaluation of the Whole Genome Sequencing source tracking program in the US
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Changes in U.S. produce grower food safety practices from 1999 to 2016
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
The Per Case and Total Annual Costs of Foodborne Illness in the United States
Veröffentlicht in Risk analysis
VolltextArtikel -
10
The economic impact of the Food and Drug Administration’s Final Juice HACCP Rule
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
11
-
12
A comparison of diagnosed and undiagnosed diabetes patients and labor supply
Veröffentlicht in Economics and human biology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Consumer Demand for Fresh Fruit Drives Increases Across Sector
Veröffentlicht in Amber waves
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
New Survey Results Highlight Variation in Food Safety Practices Prior to the Produce Rule
Veröffentlicht in Amber waves
VolltextArtikel