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Effect of RS4 Resistant Starch on Dietary Fiber Content of White Pan Bread
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Sucrose replacement in high ratio white layer cakes
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Increased Yield of Bread Containing Citrus Peel Fiber
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Increased Yield of Bread Containing Citrus Peel Fiber1
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Matrix metalloproteinases in colorectal cancer: is it worth talking about?
Veröffentlicht in Cancer and metastasis reviews
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Effect of RS4 Resistant Starch on Extruded Ready-to-Eat (RTE) Breakfast Cereal Quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Distribution of thermogenic activity in floral tissues of Nelumbo nucifera
Veröffentlicht in Functional plant biology : FPB
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Effect of Sieve Tension in Quadrumat Senior Laboratory Milling
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Sodium Reduction in Bread Using Low‐Sodium Sea Salt
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Starch–Hydrocolloid Interaction in Chemically Leavened Gluten‐Free Sorghum Bread
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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