-
1
-
2
-
3
-
4
Prevalence and characterization of Clostridium perfringens from spices in Argentina
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Prevalence of Enterotoxigenic Clostridium perfringens in Meats in San Luis, Argentina
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
9
Immunogenicity of an Extract of Clostridium chauvoei in Guinea Pigs
Veröffentlicht in Clinical infectious diseases
VolltextArtikel -
10
Protective activity of different immunosera against Clostridium chauvoei
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
11
Clostridium chauvoei: Immunological characterization of Antigenic Preparations
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
12
Clostridium perfringens in Meat Products Consumed in San Luis, Argentina
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
13
Use of Sugarcane Molasses for Culture of Clostridium chauvoei
Veröffentlicht in Clinical infectious diseases
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Incidence of Clostridium perfringens in fresh sausages in Argentina
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Implementing a Family-Centered Rounds Intervention Using Novel Mentor-Trios
Veröffentlicht in Pediatrics (Evanston)
VolltextArtikel -
20