-
1
Relationship between food waste, diet quality, and environmental sustainability
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Home food procurement impacts food security and diet quality during COVID-19
Veröffentlicht in BMC public health
VolltextArtikel -
9
-
10
Global relationships between crop diversity and nutritional stability
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
11
-
12
Prevalence and factors associated with food insecurity across an entire campus population
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
13
A cross-country analysis of climate shocks and smallholder food insecurity
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Use of the Journal Impact Factor in academic review, promotion, and tenure evaluations
Veröffentlicht in eLife
VolltextArtikel -
17
How faculty define quality, prestige, and impact of academic journals
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
Perceptions and responses to climate policy risks among California farmers
Veröffentlicht in Global environmental change
VolltextArtikel -
19
Air Versus Oxygen in ST-Segment-Elevation Myocardial Infarction
Veröffentlicht in Circulation (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
20