-
1
-
2
-
3
“Contact networks” in continuously shear thickening colloids
Veröffentlicht in Journal of rheology (New York : 1978)
VolltextArtikel -
4
-
5
Toward a New Brewing Control Chart for the 21st Century
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
A heat and mass transfer study of coffee bean roasting
Veröffentlicht in International journal of heat and mass transfer
VolltextArtikel -
8
-
9
On the behaviour of gelled fibre suspensions in steady shear
Veröffentlicht in Rheologica acta
VolltextArtikel -
10
Metastable states and the kinetics of colloid phase separation
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
11
Towards a new Brewing control chart for the 21st century
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
A numerical model for simulating mechanical behavior of flexible fibers
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
13
Continuum percolation and depletion flocculation
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
14
Compact model for multi-phase liquid-liquid flows in micro-fluidic devices
Veröffentlicht in Lab on a chip
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20