-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Nano-encapsulation of coenzyme Q10 using octenyl succinic anhydride modified starch
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Proteomic characterization of peanut flour fermented by Rhizopus oryzae
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
10
-
11
Proteomic Analysis of Pecan ( Carya illinoinensis ) Nut Development
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Heat-induced alterations in cashew allergen solubility and IgE binding
Veröffentlicht in Toxicology reports
VolltextArtikel -
18
A cashew specific monoclonal antibody recognizing the small subunit of Ana o 3
Veröffentlicht in Toxicology reports
VolltextArtikel -
19
Termite Proteins Cross-React with Cockroach Allergens
Veröffentlicht in Journal of allergy and clinical immunology
VolltextArtikel -
20
Mps1 Activation Loop Autophosphorylation Enhances Kinase Activity
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel