-
1
Production Mechanisms of Black Tea Polyphenols
Veröffentlicht in Chemical & pharmaceutical bulletin
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Characterization of Proanthocyanidin Oligomers of Ephedra sinica
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
12
Oligomerization mechanism of tea catechins during tea roasting
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Oxidation of the Oak Ellagitannin, Vescalagin
Veröffentlicht in Journal of natural products (Washington, D.C.)
VolltextArtikel -
14
Solubility of Tannins and Preparation of Oil-Soluble Derivatives
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
15
-
16
Characterization and cytotoxicity of ellagitannins from Stachyurus praecox fruit
Veröffentlicht in Tetrahedron
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20