-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Effects of soaking conditions on the texture of dried sea cucumber
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
6
-
7
Changes in meat texture of three varieties of squid in the early stage of cold storage
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Textural Changes in Three Varieties of Squid by Cooking
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Post-mortem biochemical changes in the muscle to tanner crab during storage
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
16
Effect of soaking conditions on the texture of dried sea cucumber
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
17
The effects of rumination and automatic thoughts on burnout in nursing students
Veröffentlicht in Stress Science Research
VolltextArtikel -
18
The effects of rumination and automatic thoughts on burnout in nursing students
Veröffentlicht in Stress Science Research
VolltextArtikel -
19
-
20