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Rote of Micrococcus and Pediococcus Species in Cheese Ripening: A Review
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Inactivation of Listeria monocytogenes by chlorine
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Esterases of Micrococcus Species: Identification and Partial Characterization
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Salmonellae, Salmonellosis, and Dairy Foods: A Review
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Listeria monocytogenes: threat to a safe food supply: a review
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Growth and Production of Enterotoxin A by Staphylococcus aureus in Cream
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Freezing of Listeria monocytogenes and other microorganisms: a review
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Reducing the sodium content of foods: A review
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Fate of Staphylococcus aureus in Whey, Whey Cream, and Whey Cream Butter
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Sensitivity of Listeria monocytogenes to selected spices
Veröffentlicht in Journal of food protection
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