-
1
-
2
-
3
Hygroscopic behavior of acerola powder obtained by spray-drying
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Technology
VolltextArtikel -
4
Powdered beverage mix with acerola pulp, whey and maltodextrin
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
5
Hygroscopic behavior of bacuri powders
Veröffentlicht in Pesquisa agropecuaria brasileira
VolltextArtikel -
6
Freeze-dried bacuri pulp powder: the effect of adjuvants
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
7
Sorption isotherms of powdered cajá-manga pulp in different drying processes
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
8
-
9
PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY EVALUATION OF YELLOW MOMBIN ( Spondias mombin L. ) ATOMIZED POWDER
Veröffentlicht in Caatinga
VolltextArtikel -
10
-
11
Flow behavior of cocoa pulp powder containing maltodextrin
Veröffentlicht in Revista brasileira de tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Freeze-dried bacuri pulp powder: the eff ect of adjuvants
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
19
-
20
Efeito da farinha mista de subprodutos vegetais em pães tipo forma
Veröffentlicht in Brazilian Journal of Development
VolltextArtikel