-
1
Organogels: An Alternative Edible Oil-Structuring Method
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
2
Comparing methods to produce fibrous material from zein
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
3
-
4
Physical properties of zein networks treated with microbial transglutaminase
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Legume milk-based yogurt mimetics structured using glucono-δ-lactone
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
-
8
Tempering of cocoa butter and chocolate using minor lipidic components
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Functionalizing zein through antisolvent precipitation from ethanol or aetic acid
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Quality and safety of frying oils used in restaurants
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
19
-
20