-
1
Recent developments in our understanding of amylopectin structure
Veröffentlicht in Carbohydrate Polymers
VolltextArtikel -
2
Recent developments in our understanding of glycogen structure
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
The structure of a beta-(1 leads to 3)-D-glucan from yeast cell walls
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
4
-
5
The structure of a beta-(1--6)-D-glucan from yeast cell walls
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
A re-examination of the molecular structure of yeast glucan
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Molecular Weight of Glycogens determined by a Light-scattering Method
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
-
17
Observations of the action of limit dextrinases on amylopectin-like polysaccharides
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
18
-
19
The enzymic degradation of polysaccharides
Veröffentlicht in Quarterly reviews. Chemical Society
VolltextArtikel -
20
Studies on carbohydrate-metabolizing enzymes. 9. The action of isoamylase on amylose
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel