-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Taste and Food Intake in Domesticated and Jungle Fowl
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
Thirst and fluid intake following graded hypohydration levels in humans
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
7
-
8
Role of consumer expectancies in the acceptance of novel foods
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Relationships Between Food Preferences and Food Acceptance Ratings
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
The effect of hypothalamic and dietary obesity on taste preference in rats
Veröffentlicht in Life sciences (1973)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Consumer Acceptance of Foods Lower in Sodium
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
14
MULTI-USER ASSESSMENT OF A HOSPITAL COOK-FREEZE FOODSERVICE SYSTEM
Veröffentlicht in Foodservice research international
VolltextArtikel -
15
Taste correlates of disease states: Cystic fibrosis
Veröffentlicht in The Journal of pediatrics
VolltextArtikel -
16
Factors Affecting the Acceptability of Low-Nitrite Smoked, Cured Ham
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
Appetite for sugar and fat in the thiamine deficient rat
Veröffentlicht in Psychonomic science
VolltextArtikel -
18
Multi-user assessment of a hospital cook-freeze foodservice system
Veröffentlicht in Journal of foodservice systems
VolltextArtikel -
19
Observations on the sense of taste in the armadillo ( Dasypus novemcinctus)
Veröffentlicht in Animal behaviour
VolltextArtikel -
20