-
1
-
2
Advancements in Pulse Starches: Exploring Non-Thermal Modification Methods
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Unlocking the Potential of Sprouted Cereals, Pseudocereals, and Pulses in Combating Malnutrition
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
Emerging Non-Thermal Food Processing Technologies: Editorial Overview
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
Upcycling date juice waste: Impact of date press cake on sponge cake quality
Veröffentlicht in Food Chemistry: X
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Effects of L-Cysteine on some characteristics of wheat starch
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
Editorial Overview on Emerging Thermal Food Processing Technologies
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
The Role of Ancient Grains in Alleviating Hunger and Malnutrition
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
Alternative proteins; A path to sustainable diets and environment
Veröffentlicht in Current research in food science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20