-
1
-
2
Optimisation of time/temperature treatment, for heat treated soft wheat flour
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
The Diploid Genome Sequence of Candida albicans
Veröffentlicht in Proceedings of the National Academy of Sciences - PNAS
VolltextArtikel -
5
Evolution in Candida albicans Populations During a Single Passage Through a Mouse Host
Veröffentlicht in Genetics (Austin)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Modelling water absorption of pasta during soaking
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
-
12
Thermodynamic properties of moisture sorption of potato
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Food Products: A Review
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Long-Range Reconnaissance Imager on New Horizons
Veröffentlicht in Space science reviews
VolltextArtikel -
17
Chromosome 1 trisomy compromises the virulence of Candida albicans
Veröffentlicht in Molecular microbiology
VolltextArtikel -
18
-
19
Experimental study of rehydration kinetics of potato cylinders
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
20
ASPECTS OF FUNGAL PATHOGENESIS IN HUMANS
Veröffentlicht in Annual review of microbiology
VolltextArtikel