-
1
Study on Fatty Acid Compositions in Milk Fats of Foreign Butter Oils
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
2
-
3
Physicochemical properties of human lactalbumin
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
4
-
5
Properties of modified milk powders with vitamins in Japan
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
6
Copper content in milk and its products and their variaties
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
7
Studies on the milk secreted before parturition
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel -
8
Studies on the shape of casein particle and its denaturation in milk I
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Studies on the Chemical Constituents and the Colloidal Properties of Human Milk
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20