-
1
Increasing the antioxidant power of tea extracts by biotransformation of polyphenols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Chemopreventive potential of the tannase-mediated biotransformation of green tea
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Hydrolysis of epigallocatechin gallate using a tannase from Paecilomyces variotii
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Biocatalysis and Biotransformation Producing γ-Decalactone
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Seed lipases: sources, applications and properties - a review
Veröffentlicht in Brazilian journal of chemical engineering
VolltextArtikel -
14
A rapid screening method for cutinase producing microorganisms
Veröffentlicht in Brazilian journal of microbiology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20