-
1
Medicinal and therapeutic properties of cephalopod ink: a short review
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
2
Antioxidant and antimicrobial activity of lemuni noodle
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
3
Antioxidant and antimicrobial activities of squid ink powder
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
4
A potential of Telang tree (Clitoria ternatea) in human health
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
5
-
6
Development and characterisation of Vitex negundo Linn. noodles
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
7
Antioxidant activities of Barringtonia racemosa leaves
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
8
The anticancer effect of Ocimum tenuiflorum leaves
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Primary and secondary antioxidant activities of nine edible mushrooms species
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Nutritional and antinutritional values of leaves and stems of Ocimum tenuiflorum L
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
17
-
18
Polysaccharides as wound healing agent: a mini review
Veröffentlicht in Food Research (Online)
VolltextArtikel -
19
-
20