-
1
-
2
-
3
Rheological Properties of Rennet Gels Containing Milk Protein Concentrates
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
The aroma of La Mancha Chelva wines: Chemical and sensory characterization
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Improved finger-knuckle-print authentication based on orientation enhancement
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
8
Study of 25-(OH)-vitamin D serum levels in the northern area of Spain
Veröffentlicht in Clinica chimica acta
VolltextArtikel -
9
Novel pathogenic variant in xanthine dehydrogenase gene
Veröffentlicht in Clinica chimica acta
VolltextArtikel -
10
-
11
Frequency of HLA-DQ2/DQ8 in celiac patients in a Spanish hospital
Veröffentlicht in Clinica chimica acta
VolltextArtikel -
12
-
13
Nonsuppressed ion chromatographic determination of total calcium in milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
-
15
Infrared hand dorsum images for identification
Veröffentlicht in Electronics letters
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20