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Determination of iron in a bar of soap
Veröffentlicht in Journal of chemical education
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Enrichment of Omega-3 PUFAs from Fur Seal Oil
Veröffentlicht in FETT WISSENSCHAFT TECHNOLOGIE-FAT SCIENCE TECHNOLOGY
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Physicochemical properties of fractionated beef tallows
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
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Anisidine value as a measurement of the latent damage of fats
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Dehydrated soup cubes fatty components characterization
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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El indice de anisidina como medida del deterioro latente de un material graso
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Caracterización de grasas para caldos deshidratados
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Empleo de arcillas uruguayas pilareadas para el blanqueo de aceite de maiz
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Estabilidad oxidativa del aceite de hígado de merluza
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Determination of lipoxygenase activity in hake liver
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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