-
1
Solute Transfer in Osmotic Dehydration of Vegetable Foods: A Review
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
Effect of temperature cycling on allinase activity in garlic
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Numerical simulation of contact vacuum drying of potato slices
Veröffentlicht in Thermal science and engineering progress
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Physical properties of spray dryed Stenocereus griseus pitaya juice powder
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
15
Evaluacion de programas de secado para madera de chalamite
Veröffentlicht in Madera y bosques
VolltextArtikel -
16
Evaluación de programas de secado para madera de chalamite (Pinus pseudostrobus)
Veröffentlicht in Madera y bosques
VolltextArtikel -
17