-
1
-
2
Revisiting the conversion of muscle into meat and the underlying mechanisms
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
Meat ageing: Reconsideration of the current concept
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
Utilización de marcadores moleculares para el estudio de hongos basidiomicetes silvestres
Veröffentlicht in Ra ximhai
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Postmortem muscle cells die through apoptosis
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Isolation of plant growth promoting rhizobacteria of guava plants (Psidium guajava)
Veröffentlicht in Ra ximhai
VolltextArtikel -
15
Use of molecular markers for the study of wild fungus basidiomycetes
Veröffentlicht in Ra ximhai
VolltextArtikel -
16
Buen vivir : ¿alternativa postcapitalista?
Veröffentlicht in Polis (Santiago, Chile : 2001)
VolltextArtikel -
17
-
18